ΑΓΩΝΕΣ LADDER

  • Ο κάθε παίκτης μπορεί να "προκαλέσει" σε αγώνα έναν αντίπαλο που βρίσκεται ΜΟΝΟ σε μεγαλύτερη βαθμολογική Θέση από αυτόν. Οι παίκτες που είναι στην πρώτη 10άδα μπορούν να προκαλέσουν σε αγώνα παίκτες που είναι σε βαθμολογική Θέση 1-2 θέσεις πάνω από αυτούς. Π.χ. το Νο.8 μπορεί να "προκαλέσει" σε αγώνα το Νο.7 ή το Νο.6 . Σε περίπτωση νίκης παίρνει τη Θέση του και σε περίπτωση ήττας παραμένουν οι Θέσεις τους. Οι παίκτες που είναι μετά την 10άδα μπορούν "προκαλέσουν" παίκτες που είναι σε βαθμολογική Θέση 1-3 θέσεις πάνω από αυτούς. Δηλαδή το Νο.15 μπορεί να προκαλέσει σε αγώνα τα Νο.14 ή το Νο13 ή το Νο.12 .
  • Αν κάποιος παίκτης δεν έχει λάβει μέρος στο εσωτερικό τουρνουά (άρα δεν έχει αρχική κατάταξη), τότε μπαίνει στην τελευταία Θέση της κατάταξης και έχει δικαίωμα να κάνει ΜΙΑ μόνο "μεγάλη πρόκληση" σε παίκτη μέχρι 6 Θέσεις πιο πάνω στη βαθμολογία. Αν κερδίσει παίρνει τη θέση του, αλλιώς συνεχίζει κανονικά από την τελευταία θέση.
  • Ένας παίκτης σε περίπτωση τραυματισμού ή κάποιου κωλύματος (αρρώστια, επαγγελματικά, κτλ) μπορεί να δηλώσει "κώλυμα" και να "παγώσει" η θέση του μέχρι 15 ημέρες. Σε αυτό το διάστημα δε μπορεί ούτε να "προκληθεί" ούτε να "προκαλέσει".
  • Αυτός που προκαλείται σε αγώνα είναι υποχρεωμένος μέσα σε 48 ώρες να δώσει απάντηση και σε περίπτωση που είναι Θετική, να ορίσει σε συνεννόηση με τον αντίπαλό ταυ ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα, μέσα σε διάστημα που δεν Θα υπερβαίνει τις 7 ημέρες. Σε περίπτωση που η απάντηση είναι αρνητική, ο παίκτης που "προκλήθηκε" χάνει τη Θέση ταυ από τον παίκτη που τον "προκάλεσε"
  • Πάντα όταν γίνεται κάποια "πρόκληση" οι παίκτες ενημερώνουν έγκαιρα τον υπεύθυνο για την ημέρα και ώρα της πρόκλησης για να κρατηθεί το γήπεδο. Επίσης μετά το τέλος του αγώνα ενημερώνουν τον υπεύθυνο για το σκορ του αγώνα για να περαστεί στην κατάταξη.
  • Ο παίχτης που έχει προκαλέσει σε περίπτωση ήττας του δεν θα μπορεί να προκαλέσει για 1 εβδομάδα κανέναν αντίπαλο από την λήξη, του αγώνα που έχασε, παρά μόνο Θα δέχεται "πρόκληση".
  • Από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας, οι παίκτες έχουν δικαίωμα ξεκούρασης-προπόνησης 3 ημερών μέχρι να δεχτούν την επόμενη "πρόκληση Μετά τις 3 ημέρες είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν την "πρόκληση" Όλοι οι αγώνες Θα είναι στα 2 ε των 6 τό (1-1 set tie-break 10 πόντων). Το ζέσταμα είναι αυστηρά 5 λεπτών.
  • Όλοι αι παίκτες αγωνίζονται με δικές τους μπάλες.
  • Δεν επιτρέπονται οι βωμολοχίες και γενικά η ανάρμοστη συμπεριφορά των παικτών κατά τη διάρκεια των αγώνων, ειδικά όταν υπάρχουν μικρά παιδιά και γονείς.

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων
IMPRESSI στη Δροσιά. Internet Marketing & Προώθηση Ιστοσελίδων, Βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO), Διαφημίσεις Google.

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 4 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Οι προπονήσεις γίνονται στο ανοικτό γήπεδο τέννις των εγκαταστάσεων «Κόκκινο χωράφι» της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς του Δήμου Διονύσου. Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Μουσών 46 ,
Διόνυσος 145 76, Αττική

Τηλέφωνο: 6936.735.976

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ.

Συνδεθείτε μαζί μας στα social media.